fbpx

Atomic Range Las Vegas

Atomic Range Las Vegas

En ny golfupplevelse, Atomic Range, kommer till Las Vegas Strip om något år. Har du spelat på Topgolf så vet du precis vad konceptet är, men för er andra så är det en avancerad driving range. Du kan med hjälp av teknologi i golfbollarna och på banan se och analysera din slag. Dessutom är golfrangen dekorerad med måltavlor som gör att du kan tävla mot dina kompisar.

Utöver själva golfandet erbjuder anläggningen ett stort mat- och dryckesutbud. För det kommer inte att vara en vanlig driving range likt de vi har i Sverige. Till din utslagsplats har du en tillhörande soffgrupp där du dricker dina drinkar och äter dina kycklingvingar.

Det är på den norra delen av Las Vegas Strip som nya Atomic Range kommer att byggas, alldeles till intill hotellet The Strat. Ytan är på nästan 9000 kvadratmeter och anläggningen kommer att vara fyra våningar hög. Det kommer att finnas 103 stycken utslagsplatser att finslipa sin golfswing på och fyra barer att släcka törsten i. Eftersom det är Las Vegas och golf vi pratar om så är det självklart planerat med mötesutrymmen också. Ni vet, om någon skulle ifrågasätta ditt ”jag tar ett möte på stan”.

Bygget börjar i mitten av nästa år och ska vara klart under 2023. Kostnaderna beräknas landa runt 700 miljoner kronor och är ett samarbete mellan The Strat och Flite Entertaintment.

Följ oss gärna på Facebook eller Twitter.