fbpx

Resedagbok – Kycklingvingar på Twin Peaks

Twin Peaks Las Vegas

Restaurangkedjan Twin Peaks kommer från Lewisville i Texas. Det är en blandning av restaurang och sportbar, inte helt olikt O’Learys i Sverige. En stor skillnad är att de, precis som de mer kända Hooters, är en så kallad ”breastaurant”. Det vill säga att man serveras av personal som är relativt lättklädda. Som svensk är det lätt att känna sig lite genererad, men i den amerikanska kulturen verkar konceptet funnit sin plats. Det kan man tycka vad man vill om, men i min jakt på de perfekta kycklingvingarna så är Twin Peaks ett måste på en Las Vegas-resa.

Det har funnits en Twin Peaks på Planet Hollywood, men i dag finns det bara en restaurang kvar i Las Vegas. Den ligger i Henderson strax sydost om flygplatsen. Fantastiskt goda vingar och sport på tv-skärmar, vad mer kan man önska sig?


Länk till restaurang: Twin Peaks Henderson.

Lästips: Las Vegas Raiders.