fbpx

Topgolf Las Vegas

På baksidan av hotellet MGM Grand finns anläggningen Topgolf Las Vegas. Det är ursprungligen ett engelskt företag som tagit USA med storm. Konceptet är en golfrange i flera olika våningar. Men istället för att slå ut vanliga golfbollar slår man ut bollar som innehåller ett datachip. Det gör att man på tv-skärmar kan följa bollarna ut på golfrangen och få statistik på sina slag. Dessutom har golfrangen stora färgglada hål som man kan träffa och ger olika mycket poäng. Självklart kan du tävla mot kompisar i olika sorters spel samtidigt som du slipar på din golfsving.

Stort utbud av mat

Topgolf satsar också på ett stort mat- och dryckesutbud. Intill din utslagsplats finns det soffor och bord och din värd hjälper dig med beställningar av mat och dricka. Tips: Deras hamburgare och drinkar är magiska!

Anläggningen i Las Vegas (en av 52 stycken anläggningar i USA) ligger som sagt i anslutning till MGM Grand. Den har drygt 100 utslagsplatser, alla med aircondition eller värme beroende på tid på året. Det finns två pooler och det går att hyra cabana om man vill. Dessutom finns det en scen där konserter och andra evenemang kan hållas med upp till 900 stycken gäster.

Vill du boka tid gör du det via deras hemsida.

Det kostar mellan 32 och 92 dhttps://topgolf.com/us/las-vegas/ollar per timma beroende på när man vill spela. Dessutom måste du vara medlem i Topgolf och pris för medlemsskap börjar från 5 dollar. Man kan vara upp till sex stycken spelare vid varje utslagsplats.

Andreas kommentar

Jag är ingen golfare, men det här fastnade jag för! Kombinationen av sport, ”gamifaction”, mat, dryck och sällskap är en hit. Framför allt känns Topgolfs anläggningar (jag har även varit på en i Orlando) riktigt, riktigt fräscha. Det känns påkostat in i minsta detalj. Allt från golfshopen till matutbudet. Du hittar bättre mat här än på de flesta andra restauranger.

Det finns drygt 100 stycken utslagsplatser på anläggningen. Alla med aircondition om det är varmt, eller värme om det är kallt väder.
Njut av Las Vegas skyline när du slår ut.
Eventlokaler med plats upp till 900 stycken gäster finns hos Topgolf Las Vegas. Här arrangeras konserter och standupframträdanden.
Ta ett dopp i någon av de två pooler som finns.

Läs mer om MGM Grand här.