fbpx

Raiders Tavern & Grill öppnar på M Resort

Raiders Tavern & Grill

I ett års tid har det hamras och skruvas på hotellet M Resort och nu är Raiders Tavern & Grill äntligen redo att öppna sina dörrar.

Vi har tidigare skrivit om att NFL-laget Las Vegas Raiders och hotellet M Resort inlett ett samarbetsavtal. Avtalet innebär bland annat att spelarna bor på hotellet i samband med matcher. En viktig pusselbit i samarbetet var en Raiders-brandad restaurang, och det är just denna som kommer att öppnas denna vecka.

På nya Raiders Tavern & Grill möts man direkt av en entré som är tapetserad med Raiders-hjälmar, bollar och av laget signerade souvenirer. Lokalen är 750 kvadratmeter stor och hyser två stycken barer. Dels Modelo Cantina Club, som är en replika av samma bar på Allegiant Stadium, och cocktailbaren Remy Martin Bar.

När COVID-19-restriktionerna släpps så kommer lokalerna att ha plats för 200 stycken gäster. 25 gäster får plats i den privata matsalen och 44 gäster får plats på uteplatsen med utsikt över hotellets pool. Givetvis är restaurangen utsmyckad med tv-apparater, närmare bestämt 49 stycken.

Mer information finns på M Resorts hemsida.

Foton Raiders Tavern & Grill


Följ oss gärna på Twitter.