fbpx

Drai’s Beachclub öppet

Festdags i Las Vegas!

Drai's Beachclub

Den kända dag- och nattklubben Drai’s Beachclub öppnade sina dörrar i fredags efter att ha varit stängt i ett år. Det är tack vare att Nevada lättat på reglerna som en av de mest unika festställena i staden kan välkomna gäster igen.

Drai’s Beachclub ligger längst upp på hotellet The Cromwell. Nu är det inte det största hotellet på Las Vegas Strip, men det ligger verkligen mitt i händelsernas centrum. Elva våningar upp, på hotellets tak, så erbjudet Drai’s en av Las Vegas bästa utsikter med bland annat Bellagio och Caesars Palace på andra sidan gatan.

Med en yta på 6000 kvadratmeter så finns här ett flertal pooler med tillhörande palmer. Två stora barer finns till förfogande och man erbjuder även mat från ett gourmetkök. Du kan givetvis hyra en cabana eller bungalow om du är beredd att slanta upp. En cabana kostar från 2000 dollar och en bungalow från 3000 dollar.

Drai's Beachclub

På Drai’s Beachclub spelar många välkända DJ:s och stället är känt för att attrahera kändisar från Hollywood, artister och sportstjärnor. Här har det också spelats in ett par realityserier som ”Love Island” och ”Double Shot at Love”.

Drai’s Lounge ligger i direkt anslutning till dag- och nattklubben, men är inomhus med sin lyxiga lounge.

Öppettider för Drai’s Beachclub är klockan 11:00-17:00 fredag till söndag, samt även nattöppet 22:00-03:00 på fredagar och lördagar. Drai’s Lounge har öppet mellan 22:00 och 05:00 torsdag till söndag.

Mer information finns på den officiella hemsidan.


Missa inte att följa oss på Twitter.