fbpx

Resedagbok – Frukostbuffé på MGM Grand

Buffé MGM Grand

En av de saker Las Vegas är känt för är de många bufféer man kan besöka och äta sina måltider på. I stort sett varje hotell har en egen buffé, och det finns restauranger som bara är inriktade på denna form av servering. Det går i vågor hur populära bufféer är, men har fått ett uppsving de senaste åren. Lyxiga och flådiga bufféer som Wicked Spon på The Cosmopolitan och Bacchanal Buffet på Caesars Palace har höjt ribban rejält.

Buffé på MGM Grand

Vi behövde äta frukost och styrde kosan mot MGM Grand och deras buffé. Den ligger i mellanklassen, både pris- och kvalitetsmässigt. På veckodagar kostar buffén 28 dollar per person och på helgerna 37 dollar per person. Antalet sittplatser och matutbudet var begränsat på grund av covid, men vi hittade många saker att mätta våra magar.

MGM Grand Lejon
Lejonet hälsade oss välkomna i hotellets entré
MGM Grand buffé
Nyttiga och mindre nyttiga alternativ
MGM Grand buffé
Efterrättsdisken
MGM Grand buffé
Mums!
MGM Grand buffé
Amerikanska kakor och muffins
MGM Grand buffé
Våfflor, pannkakor – och kaffe förstås!

Det här är ett blogginlägg i vår serie över vårt besök i Las Vegas januari 2022. Föregående inlägg.