fbpx

Fleetwood Mac i Las Vegas – World Tour

Efter att ha turnerat i över ett år så avslutar Fleetwood Mac i Las Vegas. Med sin World Tour har de spelat över 80 stycken konserter. Nu avslutas turnén den 16 november och platsen blir T-Mobile Arena i Las Vegas.

Fleetwood Mac är en av de mest ikoniska musikgrupperna från 70-talet. De grundades 1968 i London och slog igenom på allvar 1975 med det självbetitlade albumet Fleetwood Mac. Två år senare släppte man det storsäljande albumet Rumours. Gruppen har totalt sålt över 120 miljoner album. Några av Fleetwood Macs största hits är Go Your Own Way, Everywhere, The Chain, Landslide, Dreams och Don’t Stop.

Det är inte första gången för Fleetwood Mac i Las Vegas. De spelade i staden i oktober i fjol inför fullsatta läktare på samma arena.

Biljettförsäljningen startar den 11 oktober och sker via Axs.

T-Mobile Arena Las Vegas
T-Mobile Arena i Las Vegas. Hemmaplan för Vegas Golden Knights.

Läs gärna våra guider, bland annat om gratis saker att göra i Las Vegas.