fbpx

Rod Stewart i Las Vegas

Sedan 2011 har han huserat i staden och nu är det klart med en förlängning av Rod Stewart i Las Vegas. Spelplats är återigen The ColosseumCaesars Palace.

Showen Rod Stewart: The Hits kommer att gå av stapeln 16 gånger. Den innehåller hitlåtar som ”You Wear It Well”, ”Maggie May”, ”Da Ya Think I’m Sexy”, ”The First Cut is the Deepest”, ”Tonight’s the Night” och ”Forever Young”.

Rod Stewart Las Vegas
Rod Stewart i Las Vegas

Speldatum är:
Mars: 6-7, 11, 13-14, 18, 20-21
September: 18-19, 22, 24-25, 30
Oktober: 2-3

Biljetterna kostar från 49 dollar och går att köpa här.

Andreas kommentar

Showen har varit omåttligt populär hittills och inget tyder på att intresset har mattats av. Nästa år firar Rod Stewart 50 år som artist. En av de saker som varit mest uppskattad med showen är att det känns intimt. Ingen av arenans platser är längre än 45 meter ifrån scenen.

Missa inte att läsa våra guider, bland annat om väder i Las Vegas.