fbpx

David Copperfield och Australian Bee Gees tillbaka

David Copperfield tillbaka

Magikern David Copperfield är tillbaka med sin show i Las Vegas. MGM Resorts meddelade tidigare i veckan att den populära magikern och hans show startar igen. Från och med den 21 mars uppträder Copperfield två gånger dagligen 19:00 och 21:30 söndag-fredag. På lördagar uppträder han även klockan 16:00. Platsen är som tidigare ”David Copperfield Theater” på MGM Grand. Showen heter Live The Impossible.

MGM meddelade också att Australian Bee Gees börjar uppträda igen den 15 mars. Showen The Australian Bee Gees Show är en hyllning till det brittiska bandet Bee Gees. Showen spelas på ”Thunderland Showroom” på hotellet Excalibur.

Båda dessa akter återstartade redan i november efter ett långt avbrott på grund av corona. Nya restriktioner tvingade dock showerna att stänga under julhelgen fram tills nu. Nevada tillåter nu upp till 100 stycken personer i publiken och lättar ytterligare på restriktionerna framöver. Planen är att man den 1 maj i mångt och mycket kan ha ett så öppet samhälle som möjligt igen. Troligen kommer det fortfarande kommer att vara krav med ansiktsmask ett tag framöver.

Biljetter till David Copperfield köps på mgmgrand.com och biljetter till Australian Bee Gees köps på excalibur.com.

Andreas kommentar om att David Copperfield är tillbaka

David Copperfield tillbaka
David Copperfield Theater på MGM Grand

Magikern är ett av Las Vegas största dragplåster när det kommer till show och uppträdanden. Det går inte att förringa hans betydelse för staden och hur populär han är. Copperfield är dollarmiljardär efter årtionden av världsturnéer, tv-shower och tusentals uppträdanden i Las Vegas. Bara år 2019 drog han in över 500 miljoner kronor.

Läs också: Corona-lättnader i Las Vegas