fbpx

Raiders klart för slutspel efter en rafflande seger

Las Vegas Raiders slutspel

Efter en otrolig seger mot rivalen Los Angeles Chargers är Las Vegas Raiders klart för slutspel. Det krävdes antingen en seger eller det mer osannolika resultatet oavgjort. Matchen gick dock till förlängning och det såg länge ut som att det skulle bli det mirakulösa oavgjorda resultatet. Vid det skedet hade både Raiders och Chargers gått till slutspel på Pittsburgh Steelers bekostnad. I övertidens slutsekundrar sparkade dock Daniel Carlson in slutresultatet 35-32 och Allegiant Stadium dånade av lycka.

Segern innebär att Raiders är klar för Wild Card-matchen borta mot Cincinnati Bengals den 16 januari. Det gör att Raiders är klara för slutspel för första gången sedan 2016, och för andra gången sedan 2002.