fbpx

Countrybaren Ole Red till Las Vegas

Ole Red Las Vegas

Countrystjärnan Blake Shelton kommer att öppna en countrybar mitt i hjärtat av Las Vegas Strip. Det är precis utanför hotellet och casinot Bally’s som den fyra våningar höga restaurangen, baren och musiklokalen Ole Red kommer att byggas. Ole Red är en kedja som sedan tidigare har fyra liknande restauranger i Tennessee, Oklahoma och Florida. Den i Las Vegas kommer dock att bli deras största.

Ole Red Las Vegas

Projektet, som kostar 30 miljoner dollar, kommer att innehålla en våning för sin huvudmatsal samt två gästvåningar. Dessa har en utsikt över en centralt placerad scen. Enligt Ole Red kommer denna scen att ha en toppmodern teknik för belysning och video samt en enastående akustik. Dessutom kommer Ole Red Las Vegas ha en stor takterass med en separat scen för konserter och en utsikt över Las Vegas Strip.

Shelton syns på amerikansk TV och dömer den 21:a säsongen av The Voice på NBC. Han gifte sig med artisten Gwen Stefani i juli i Oklahoma. Shelton var en frekvent gäst på Stefanis nyligen avslutade residencyshow på Planet Hollywood.

Ole Red Las Vegas kommer att öppna under 2023.

Andreas kommentar:

Jag är lite av en ”sucker” för countrymusik. Trallvänligt, oftast ganska glatt. Det är inte sällan det blir en countrystation på Spotify när jag slentriant slår på musik hemma eller på kontoret. Om inte annat så är just det en anledning att besöka Ole Red när det står klart om något år. Däremot är det som kanske slår mig allra mest är placeringen av restaurangen. Precis i korsningen Las Vegas Boulevard (strippen) och Flamingo Road. Det kan nästa inte bli bättre än så i Vegas. Wow.


Följ oss på Twitter och Facebook.