fbpx

Adele spelar i Las Vegas

Adele Las Vegas

Efter flera månader av spekulationer så blev det klart att superstjärnan Adele kommer att uppträda i Las Vegas. Det kommer att vara ett så kallat ”residency” bestående av en serie av konserter. Adele uppträder varje helg mellan 21 januari och 16 april. Spelplats är Colosseum at Caesars Palace, den stora evenemangsarenan på just Caesars Palace.

The Colosseum Caesars Palace

Adele har sedan början av 2010-talet varit en av världens största artister. Det stora genombrottet kom 2011 med megahiten ”Someone Like You” och albumet ”21” som såldes i 31 miljoner exemplar. Den 19 november i år släpptes albumet ”30” och blev listetta över hela världen.

Det har länge ryktats om Adele till Las Vegas, och nu blev det som sagt ett faktum. Många rankar hennes närvaro på Las Vegas Strip i samma klass som Celine Dion, The Rat Pack och Elvis. Biljetterna tog slut på sex timmar, trots att de dyraste kostade så mycket som 5000 dollar. Adele räknar med att dra in två miljoner dollar per uppträdande, vilket krossar Elton Johns tidigare Las Vegas-rekord på 673 000 dollar per uppträdande.

Datum för Adele i Las Vegas

 • 21-22 januari
 • 28-29 januari
 • 4-5 februari
 • 11-12 februari
 • 25-26 februari
 • 4-5 mars
 • 11-12 mars
 • 18-19 mars
 • 25-26 mars
 • 1-2 april
 • 8-9 april
 • 15-16 april

Mer information: Caesars Palace

Lästips: Läs vår guide om Grand Canyon