fbpx

Elia Beach Club

Elia Beach Club Las Vegas

En ny beach club har öppnat i Las Vegas. Det är på hotellet Virgin Hotels, tidigare Hard Rock Hotel, som nyöppnade Elia Beach Club finns. Dagklubben har ett tema som hämtat inspiration från den grekiska ön Mykonos. Det är Francois Frossard som skapat miljön med sandstrand och pooler som ska få dig att känna att du är vid Medelhavet.

Elia Beach Club har gjort klart med artister som Deadmau5 och Laidback Luke. DJ-båset har ett tak av halmstrån för att förstärka strandkänslan. Hotellets utomhusrestauranger har uteplatser som vätter mot scenen.

Invigningen besöktes bland annat av modellen Alessandra Ambrosio och artisten Flo Rida.

Virgin Hotels Las Vegas öppnade efter en nio månader lång renovering i mars 2021. Tidigare hette hotellet Hard Rock Hotel, men när mogulen Richard Bransons företag Virgin Hotels köpte fastigheten totalrenoverades det för 200 miljoner dollar och bytte till det nya namnet.

Foton Elia Beach Club

Elia 1
Elia 2
Elia 3
Elia 4
Elia 5
Elia 6
Elia 7
Elia 8
previous arrow
next arrow
Elia 1
Elia 2
Elia 3
Elia 4
Elia 5
Elia 6
Elia 7
Elia 8
previous arrow
next arrow


Lästips: Läs om hotellet Resorts World Las Vegas.

Följ oss på Facebook och Twitter.