fbpx

Tiësto till Resorts World

Tiësto Resorts World

Det har varit klart i någon vecka att Zedd är klar, men idag kom nyheten att megastjärnan Tiësto också är klar för Resorts World. Den nederländska DJ:n har skrivit ett avtal med Zouk Group, som sköter hotellets nöjesutbud, om ett samarbete för de tre närmaste åren.

Tiësto är en Las Vegas-legend

Tiësto, eller Tijs Michiel Verwest som han heter på riktigt, är en av världens mest kända DJ:s och kallas för ”the Godfather of EDM”. Han har varit aktiv sedan 1994 och är med sina 52 år en av de mest rutinerade inom elektronisk dansmusik.

Nederländaren är ingen nykomling för Las Vegas besökarna heller. Redan 2005 spelade han inför fulla hus på Orleans Arena vid nyår. År 2012 spelade han på den stora hemelektronikmässan CES och året senare spelades en medley av hans musik till fontänshowen på Bellagio. Däremellan har han haft hundratals spelningar på stadens bästa nattklubbar, samt varit huvudnummer på den stora festivalen Electric Daisy Carnival på Las Vegas Motor Speedway. Höjdpunkten borde dock vara 2017, när han förärades med ”stadens nyckel” i Las Vegas.

Biljetter till Tiësto på Resorts World kommer att släppas på måndag på Zouk Groups hemsida.

Zedd och Tiësto på Resorts World

En annan framträdande DJ som är klar för spelningar på Resorts World är den ryskfödde DJ:n Zedd. Även han är en rutinerad Las Vegas-artist med en rad spelningar på Omnia på Caesars Palace och på MGM Grand-klubbarna Hakkasan och Wet Republic. Zedd har samarbetat med artister som Alessia Cara, Maren Morris och Ariana Grande. På Resorts World kommer han att spela på den kommande klubben Ayu Dayclub.

Hotellet Resorts World kommer att öppna under sommaren 2021. Med sina 3500 stycken rum blir det ett välkommet tillskott på den norra delen av Las Vegas Strip. Det blir det första nya hotellet på strippen sedan The Cosmopolitan öppnade för över tio år sedan.


Lästips: Läs vår guide till 20-dollartricket i Las Vegas. Följ oss gärna på Twitter.