fbpx

Life is Beautiful tillbaka i september 2021

Life is Beautiful

Den stora festivalen Life is Beautiful i Las Vegas kommer tillbaka i september 2021. Som de allra flesta evenemang så ställdes förra årets festival in på grund av covid-19. Tack vare den pågående vaccineringen så räknar arrangörerna med att kunna hålla festivalen i höst.

Life is Beautiful arrangerades första gången 2013 och växte snabbt till en av världens största festivaler. Den pågår under tre dagar mitt i Downtown Las Vegas. Hela 18 stycken kvarter stängs av och inom festivalområdet erbjuds utöver musik även ett stort matutbud och konstutställningar.

Artister på Life is Beautiful 2021

Tidigare år har kända artister som Stevie Wonder, Mumford & Sons, Post Malone, Foo Fighters och Kanye West uppträtt. Även Las Vegas-banden The Killers, Panic at the Disco och Imagine Dragons har stått på scenen här i sin hemstad. Årets stora dragplåster är Green Day, Billie Eilish, Tame Impala, A$AP Rocky och Megan Thee Stallion. Sammanlagt kommer cirka 60 stycken artister att spela på Life is Beautiful i år.

Arrangörerna chansar med att folk kommer att vara mer komfortabla med att resa i höst. Biljettförsäljningen ser ut att ha gett dem rätt. Tredagarspassen såldes slut på direkten, men biljetter för enskilda dagar finns fortfarande för försäljning.

Prisintervallet för en tredagarsbiljett var 330-2995 dollar, men de är som sagt slutsålda. En endagarsbiljett kostar mellan 150 dollar upp till 1350 dollar för de dyraste VIP-biljetterna. I de dyra biljetterna ingår access till en exklusiv lounge, tillträde till VIP-läktare och egna toaletter.

Festivalen pågår mellan 17 och 19 september. Entréerna till området sker från Fremont och 7th samt Fremont och 11th. Det finns ingen åldersgräns, alla åldrar är välkomna.

Mer information finns hos Life is Beautiful.

Bilder

Konst Life is Beautiful 2021
Konst på festivalen
LiB Las Vegas
Kreativ samlingsplats mitt i Downtown Las Vegas
Mat Life is Beautiful 2021
Matutbudet på festivalen kommer att bestå av ett utbud från över 70 st lokala restauranger

Lästips: Läs vår guide till Grand Canyon. Följ oss gärna på Twitter.