fbpx

Swedish House Mafia spelar två år i Las Vegas

Swedish House Mafia Las Vegas

Den svenska stjärntrion Swedish House Mafia kommer att spela i Las Vegas de närmaste två åren. Lyxhotellet Wynn har skrivit avtal med DJ-gruppen om ett så kallat ”residency”. Det innebär att svenskarna kommer att spela på hotellets nattklubb XS Nightclub och dagklubb Encore Beach Club återkommande under två års tid.

Swedish House Mafia består av Sebastian Ingrosso, Steve Angello och Axel “Axwell” Hedfors. Gruppen anses av många satt tonen för elektronisk dansmusik i början av 2010-talet, innan man splittrades 2013. Efter en comeback 2018 så har man varvat konserter på stora festivaler med tajtare spelningar på nattklubbar. Några av gruppens största hits är ”Don’t You Worry Child”, ”One” och ”Save The World”.

Encore Beach Club
Encore Beach Club i Las Vegas

På Wynn byggs de båda klubbarna om till Swedish House Mafias spelningar. En specialdesignad scen, LED-skärmar, pyroteknik och kryoteknik tas fram specifikt för gruppen. Hotellets management är inte helt oväntat lyriska över att ha knutit till sig den svenska stjärntrion.

Detta residens är något speciellt och är ett bevis på Wynns engagemang för att erbjuda förstklassig underhållning,
– Ryan Jones, Vice President of Nightlife Wynn

Den första spelningen sker den 20 augusti och biljetter till Swedish House Mafia i Las Vegas köps via Wynn.

Lästips: Läs mer om hotellet Wynn här.