fbpx

Metallica och Billy Joel på Allegiant Stadium

Metallica och Billy Joel kommer att spela i Las Vegas i februari. Två kvällar efter varandra fyller man stadens stora NFL-arena Allegiant Stadium.

Metallica, med specialgästen Greta Van Fleet, spelar på arenan den 25 februari. Billy Joel uppträder den 26 februari. Biljetter till båda föreställningarna öppnas för allmänheten klockan 10:00 den 29 oktober på ticketmaster.com.

Metallicas senaste show i Las Vegas var november 2018 på T-Mobile Arena. Deras platinasäljande album inkluderar ”Kill ’em All”, ”Ride The Lightning”, ”Master of Puppets”, ”The Black Album”, ”Load”, ”Reload”, ”St. Anger”, ”Death Magnetic” och ”Hardwired to Self-Destruct.” Den senare släpptes år 2016 och var listetta i 32 länder.

Joel är tillbaka på Las Vegas Strip för första gången sedan han spelade på T-Mobile Arena i maj 2016. Han har haft 33 stycken Billboard Top 40-singlar. ”Piano Man”, ”My Life”, ”We Didn’t Start The Fire”, ”Scenes From An Italian Reataurant”, ”Only The Good Die Young” och ”The Longest Time” var höjdpunkterna under hans senaste Vegas-show .

Lästips: Allt om Las Vegas sportutbud.