fbpx

Nya ställen som öppnat i Las Vegas

Nya ställen i Las Vegas

I dessa coronatider är det en del verksamheter som tyvärr har behövt stänga, men det finns också nya ställen i Las Vegas. Här är några av nyheterna som har öppnat i Las Vegas nyligen.

TRUE FOOD KITCHEN

True Food Kitchen Las Vegas

Adress: 3500 Las Vegas Blvd, Las Vegas
Hemsida: truefoodkitchen.com/locations/lasvegas

Den hajpade restaurangkedjan True Food Kitchen har öppnat på ytterligare en plats i staden. Sedan tidigare finns man i Summerlin i västra Las Vegas. Nu finns man även mer centralt på The Strip i Forum Shops på Caesars Palace.

Filosofin bakom True Food Kitchen är att erbjuda mat som är bra för kroppen och hälsan. Rätterna innehåller bara antiinflammatoriska ingredienser, men det hindrar inte restaurangen från att erbjuda exempelvis nyttigare pizzor eller en hamburgare av kalkon.

LUCKY DAY

Lucky Day Las Vegas

Adress: 516 Fremont Street, Las Vegas
Hemsida: luckydaydtlv.com

På östra sidan av Fremont Street i Downtown har det öppnat en ny mexikansk bar. Lucky Day har plats för drygt hundra stycken gäster och specialiteten är mexikanska drycker som Tequila och Mezcal. Självklart kan du beställa nachos med salsa och guacamole.

I lokalen har man 15 000 stycken programmerbara LED-lampor.

DISCOPUSSY

Discopussy Las Vegas

Plats: 512 Fremont Street, Las Vegas
Hemsida: discopussydtlv.com

Alldeles intill Lucky Day så har baren och nattklubben Discopussy öppnat. Ur högtalarna kommer det både house och techno. Dansgolvet utlovar lite rave också. Ovanför baren så finns det en mäktig ljusinstallation i form av en bläckfisk.

KAMU ULTRA KARAOKE

Kamu Ultra Karaoke Las Vegas

Adress: 3325 South Las Vegas Blvd, Las Vegas
Hemsida: kamukaraoke.com

I hotellet Venetian har etablissemanget Kamu Ultra Karoke öppnat. På 1600 kvadratmeter finns här 40 stycken festrum i olika storlekar för uthyrning. Karaoke erbjuds förstås, men det är också klockrent för privata fester av mer traditionell karaktär. Det största rummet har plats för 50 stycken gäster och temat andas romartiden. De mindre rummen kan man få i exempelvis egyptiskt tema eller neon.

Andreas kommentar

Det är väldigt speciella tider fortfarande i Las Vegas. Kul att det kommer nya ställen att besöka, men det stängs också lika många på grund av rådande pandemi. Vi önskar nykomlingarna lycka till och hoppas kunna besöka dem när flygen börjar gå igen!

Läsguide: Lär allt om Grand Canyon