fbpx

Bonanza Gift Shop

Bonanza Gift Shop Las Vegas

En av världens mest kända souvenirbutiker finns i Las Vegas, ikoniska Bonanza Gift Shop. Butiken kallar sig själva för World’s Larget Gift Shop. Även om det påståendet kanske inte stämmer, så är det åtminstone stadens mest populära butik för Las Vegas-souvenirer.

Butiken ligger i korsningen Sahara Avenue och Las Vegas Boulevard. Om du har gått på The Strip mellan hotellen Sahara och The STRAT så har du gått förbi butiken.

Bonanza Gift Shop Las Vegas
Butiken ligger i en trafikerad korsning mellan hotellen Sahara och The STRAT

Bonanza Gift Shop öppnade år 1980 och var ganska ordinär i storlek. Med åren köpte ägarna upp närliggande butiker och utvidgade lokalerna för sin souvenirbutik. Idag sträcker sig butiken över 3700 kvadratmeter på ett våningsplan.

Idag består utbudet av klassiska souvenirer, som:

  • Muggar
  • Snapsglas
  • Magneter
  • T-shirts
  • Nyckelringar
  • Ölglas och underlägg
  • Pokermarker
  • Spelkort
Smycken
Bollar
Muggar
Kepsar

Butiken ligger på 2440 South Las Vegas Boulevard och deras hemsida är worldslargestgiftshop.com.

Andreas kommentar om Bonanza Gift Shop

Även om det mesta som säljs här är typiska turistsouvenirer så är det faktiskt lite småmysigt att strosa runt i butiken. Oavsett om du är på jakt efter ett snapsglas eller en t-shirt med Las Vegas-tema så har du en uppsjö valmöjligheter här.

Lästips: Läs om NFL-laget Las Vegas Raiders här.