fbpx

Robbie Williams tillbaka i Las Vegas

Robbie Williams Las Vegas

Stjärnartisten Robbie Williams kommer tillbaka till Las Vegas. Under mars, april och juli kommer Williams att ha 16 stycken spelningar på Encore Theater.

Den omtyckta artisten spelade just 16 gånger under 2019 på samma arena. Alla uppträdanden var slutsålda vilket borgade för en återkomst i år. Showen heter ”Live In Las Vegas” och hämtar inspiration från klassiska Vegas-shower av Dean Martin, Liberace, Elvis och Jubilee. I showen blandar Williams friskt mellan egna och andras låtar.

Så här sa Robbie Williams själv inför sin första turné i Las Vegas.

My vision is to bring everything I’ve learned over the last 30 years of my performing career and be a regular feature in Las Vegas.

Robbie Williams slog igenom i början av 90-talet i pojkbandet Take That. Efter några år av framgångar sparkades han från bandet 1995. Kort därefter startade han sin solokarriär, och redan efter debutalbumet blev han den megastjärna han är idag. Några av Williams mest kända låtar är Angels, Let Me Entertain You, No Regrets, She’s The One, Rock DJ, Feel och She’s Madonna.

Blijetter till Robbie Williams i Las Vegas säljs via den officiella hemsidan och kostar från 128 dollar och uppåt. Encore Theater tar 1500 stycken åskådare.

Encore Theater Las Vegas
Encore Theater, där den världskända artisten kommer att uppträda på nytt i Las Vegas

Andreas kommentar

Det är lätt att slänga med överdrifter, men det är få artister som passar bättre i Las Vegas än Robbie. Han har en vansinnigt bred repertoar, och alla slutsålda konserter ifjol visade vilken entertainer han är. Är du i Las Vegas och har möjlighet att komma över en biljett så slå till!

Lästips: Vår kompletta guide om Grand Canyon.