fbpx

Bästa poolerna i Las Vegas

MGM Grand Pool

Med tanke på att några av världens största hotell finns i staden, dessutom med sitt ökenklimat, så undrar du förstås vilka som är de bästa poolerna i Las Vegas. Det är en liten utmaning att lista eftersom många av hotellen har flera pooler med olika inriktningar. En sak är säker, med svenska mått kommer du inte att bli besviken oavsett vilket hotell och pool du väljer. Vi listar våra favoriter nedan.

1. The Beach på Mandalay Bay

Mandalay Bay Pool

Ohotad etta! Vi är säker på att du redan har koll på denna pool, om inte – låt oss berätta vad som gör den fantastisk. För det första så har du sand, riktig sand, här på The Beach. Närmare bestämt 2700 ton finkornig sand för den ultimata strandkänslan. Du har också en 400 meter lång ”lazy river” som du kan glida runt i. Poolen innehåller 6 miljoner liter vatten och har en vågmaskin. Du kan givetvis hyra en cabana eller gå till ett flertar barer eller restauranger i direkt anslutning till poolen.

2. Garden of Gods på Caesars Palace

Caesars Palace Pool

På Casesars Palace hittar du inte mindre än sju stycken pooler för alla smaker. Tillsammans går de under namnet Garden of Gods. Är du ute efter en familjeorienterad pool ska du välja Jupiter Pool som är perfekt för barn. Är det party du vill åt är Venus Pool med tillhörande lounge ditt val. Här är det +21 som gäller och på helgerna spelar välkända DJ:s vid poolen. Den mest ikoniska poolen är Temple Pool där du omgärdas av vattenfall och statyer.

3. MGM Grand

MGM Grand Pool

Med ett av de största poolområdena i Las Vegas så erbjuder MGM Grand en förstklassig poolupplevelse. På 26 500 kvadratmeter hittar du fem pooler av olika inslag här. Bland annat en lång och omåttligt populär ”lazy river”. Dessutom har komplexet tre bubbelpooler och vattenfall att njuta av.
Ett tips från oss. MGM Grand är ett av världens största hotell och det kan bli trångt vid poolområdet på eftermiddagen. Som gäst på Grand får du även använda MGM Signatures pool och där är det i regel färre besökare.

4. Cosmopolitan

Cosmopolitan Pool

Självklart har ett av de lyxigaste hotellen på strippen ett riktigt bra poolkomplex. Mitt i hjärtat av The Strip kan du välja på en pool beroende på ditt humör för dagen. Söker du efter lite sus, lounge och för att socialisera ska du välja The Boulevard Pool. Känner du mer för att relaxa så är The Chelsea Pool ditt val. Är det party så är Marquee Dayclub Pool ett av Las Vegas hetaste alternativ både dag som natt.

5. Wynn och Encore

Encore Beach Club

De två sammankopplade hotellen Wynn och Encores poolområde är väldigt populärt i Las Vegas. Precis som hotellen så är det en modern lyx som är temat. De flesta poolerna finns på Wynn och där får du besöka även som Encore-gäst. Däremot är poolerna på Encore, som är mindre, bara besökas av Encore-gäster.
Hjärtat i komplexet är Encore Beach Club som är en dayclub med pool, cabanas och världskända DJ:s på scenen.

Bubblare bästa poolerna i Las Vegas

Bubblare 1 – Golden Nugget

Golden Nugget Pool

På Golden Nugget i Downtown Las Vegas finns poolen The Tank. Det är ett komplex i tre våningar som bland annat erbjuder ett akvarium på 750 000 liter med riktiga hajar i. Du kan till och med åka vattenrutschbana genom akvariet!

Bubblare 2 – Plaza Hotel

Bästa poolerna i Las Vegas

Även detta hotell finns i Downtown Las Vegas och det vi gillar här är att du har en grym utsikt över Downtown. Dessutom hittar du stora och prisvärda cabanas här om du är ute efter en lyxigare upplevelse med bra service.

Lästips: Läs vår guide om Laughlin. Följ oss gärna på Twitter.