fbpx

Ny slogan för Las Vegas

Slogan för Las Vegas

Den klassiska sloganen ”What Happens in Vegas, Stays in Vegas” pensioneras och vi får en ny slogan för Las Vegas. Den nya lyder ”What Happens Here, Only Happens Here”.

Året var 2003 när staden bytte till den mytomspunna frasen att det som händer i Las Vegas stannar där. Man ville förändra stadens rykte som ett familjeresmål under sommarmånaderna och istället attrahera en mer vuxen publik året runt. Till en början var gensvaret något svalt, men sloganen blev en succé.

I en värld med ständig förändring så är det viktigt för en stad som lever på turism att förnya sig. Med ”What Happens Here, Only Happens Here” vill Las Vegas berätta att man har upplevelser som du inte hittar någon annanstans. Du kan bo på hotell världen över, du kan gå på konserter och äta god mat. Men ingen annan stad kan erbjuda samma unika paketering som du hittar i Las Vegas.

Utöver sloganen etablerar med hashtagen #OnlyVegas i sociala medier.

Slogan för Las Vegas i ny reklamfilm

I samband med årets Super Bowl sändes en reklamfilm för den amerikanska publiken. Shania Twain, Christina Aguilera och Aerosmith syntes i reklamfilmen.

Andreas kommentar

Jag är ganska konservativ av mig, men jag tycker den nya sloganen är genialisk. ”Det som händer här, stannar här”, dvs den tidigare sloganen, började kännas lite till åren. ”Det som händer här, händer bara här” berättar med några enstaka ord att Las Vegas erbjuder upplevelser du inte hittar någon annanstans. Slagkraftigt!

Källa: Visit Las Vegas

Missa inte att läsa våra guider, bland annat om sport i Las Vegas.