fbpx

Kelly Clarkson i Las Vegas

Från och med april nästa år så kommer så kommer vi att kunna se och lyssna på Kelly Clarkson i Las Vegas. Det var under sin talkshow som sångerskan, och numera även programledaren, meddelade nyheten. Under stort jubel förkunnade hon att från och med april 2020 så kommer hon att uppträda på Zappos Theater på Planet Hollywood. Showen kommer att heta Invicible, samma namn som en av hennes låtar. Studiopubliken fick två biljetter vardera till showen.

Kelly Clarkson slog igenom år 2002 när hon vann den allra första upplagan av American Idol. Hennes debutsingel ”A Moment Like This” toppade Billboard Hot 100 och blev den mesta sålda singeln i USA. Andra kända låtar på hennes repertoar är ”Since U Been Gone”, ”Stronger”, ”My Life Would Suck Without You” och ”Piece By Piece”.

Showen pågår mellan april och september 2020 och totalt är det 16 stycken spelningar. Biljetter för Kelly Clarkson i Las Vegas köps via Ticketmaster från och med 8 november.

Kelly Clarkson i Las Vegas
Från och med april 2020 kan du lyssna på Kelly Clarkson i Las Vegas

Andreas kommentar

Las Vegas är en speciell stad, uppenbarligen. När man tänker på de typer av musikaliska artister som uppträder i staden så delar jag in de i tre fack. Antingen är du en världskänd DJ, en countrystjärna eller en väldigt karismatisk artist. Kelly Clarkson bockar av den sistnämnda, och med sin Texas-koppling så attraherar hon countrypubliken också. Jag har svårt att se att det här blir något annat än lapp på på luckan. Det här kommer att bli en succé!

Lästips: Sport i Las Vegas