fbpx

Roterande bar i Las Vegas – Whiskey Licker Up

Binion's Hotel Las Vegas

Om du söker efter en roterande bar i Las Vegas så ska du bege till Binion’s Gambling Hall i downtown. Där finns baren Whiskey Licker Up Saloon som gör just detta – det vill säga roterar runt. Det tar 15 minuter för baren att ha roterat runt ett helt varv. Under tiden har du haft utsikt över centrala delarna av Fremont Street. Bland annat ser du resenärerna av åkattraktionerna Slotzilla Zipline och Zoomline precis utanför fönstret.

Binion's Las Vegas
Roterande bar i Las Vegas finns hos Binion’s på Fremont Street.

Nyöppnandet av Whiskey Locker Up Saloon skedde i september och ligger en trappa upp i hotellet. Tidigare låg baren rakt nedanför och den nuvarande platsen var hotellets kontorsdel då. Hotellets ägare tyckte dock att det var en bättre idé att kunna låta sina gäster njuta av utsikten och flyttade upp baren en våning.

På menyn finns whiskey förstås och en rad olika ölsorter. Och eftersom det är Las Vegas så finns det cocktails och drinkar i mängder. Baren är öppen mellan 11:30-02:00 på vardagar och 09:00-02:00 på helger.

Whiskey Licker Up Saloon Las Vegas

Andreas kommentar

Ett intressant budgetalternativ till Top of the World, som är en roterande restaurang längst upp i The STRAT (f.d. Stratosphere Hotel). Inte så stor, cirka 20 stycken platser vid baren och en total kapacitet på cirka 50 stycken gäster i lokalerna. Däremot precis så man föreställer en bar i downtown. Lite ruffigt, men kanske också lite mer äkta. Mitt bästa tips är att beställa deras sliders (små hamburgare) till middag och pannkaka med glass i efterrätt.

Mer information finns hos Binion’s.