fbpx

Skyfall Lounge Las Vegas

Hela 64 stycken våningar upp i hotellet Delano ligger den hyllade rooftopbaren Skyfall Lounge. Tack vare att hotellet ligger längst söderut på strippen så erbjuds en mäktig vy över övriga strippen. Baren bjuder på en 180 grader vy och har en av Las Vegas bästa utsikter.

Skyfall Lounge Las Vegas
Njut av grym utsikt över Las Vegas

Skyfall Lounge renoverades 2015 och namnet är inspirerat av James Bonds skapare Ian Flemming. Utbudet på dryckesmenyn är förstås drinkar och cocktails av många olika slag, men man har även en lokal touch på menyn. Gin importerat från närliggande stater. Rom från Kalifornien och Oregon – samt öl från Nevada, Utah och Illinois.

Är man sugen på en matbit går det bra att beställa in smårätter från den närliggande restaurangen Rivea. Från menyn erbjuds man rätter med smaker från den franska rivieran.

Öppettider för Skyfall Lounge är 17:00-24:00 på söndagar-torsdagar och 17:00-01:00 på fredagar och lördagar.

Delano Las Vegas
Hotellet Delano på södra strippen

Mer information finns på den officiella hemsidan. Läs gärna mer av våra guider, exempelvis hur du tar dig runt i Las Vegas.