fbpx

Golf på Wynn kommer tillbaka

Det var bara två år sedan golf på Wynn var ett minne blott. Banan bakom det lyxiga hotellet stängdes till förmån för en ombyggnation av området. Tanken var att man skulle bygga en stor lagun och ett område för rekreation istället. De planerna ställdes dock in under förra året och snabbt uppstod rykten om att golfbanan skulle komma tillbaka.

De ryktena skulle visa sig vara sanna. Nu i oktober 2019 öppnar återigen en golfbana i direkt anslutning till hotellen Wynn och Encore. Banan ser något annorlunda ut men påminner starkt om den tidigare. Inte helt orimligt i och med att det är Tom Fazio som står för bandesignen igen.

Golf på Wynn

Pris för golf på Wynn

För de som vill boka greenfee så kan man som hotellgäst göra det upp till 90 dagar innan speldatum. Bor du inte på hotellet kan du boka en tid 30 dagar framåt i tiden. Under högsäsong kostar greenfee 550 dollar, och under sommaren mellan 300-375 dollar.

Andreas kommentar

Det har varit en ganska stor snackis att det har saknats golf på strippen sedan den gamla banan stängdes. Därför är det kul att det finns golf på Wynn igen. Hotellet uppskattas ha förlorat någonstans mellan 10 till 15 miljoner dollar i uteblivna casinointäkter efter att banan stängdes. Golfresenärer valde andra destinationer när de ville spela golf och roulette.

Mer information: Wynn Las Vegas

Läs mer om sport i Las Vegas här.