fbpx

The Hunger Games Exhibition Las Vegas

The Hunger Games Exhibition Las Vegas

I hotellet MGM Grand hittar man numera den påkostade utställningen The Hunger Games Exhibition. Det är en utställning och upplevelse i den kända filmtriologins anda. Nu ska det i sanningens namn påpekas att filmerna bygger på en bokserie, men det är filmerna som utställningen handlar om.

I utställningen kan du besöka eller uppleva Hall of Justice, president Snow’s kontor, The Tribute Train, Capitol TV och District 13. Utställningens största dragplåster är dock den stora interaktiva skärm som du kan skjuta pilbåge på. På så sätt kan du göra samma träning i pilbåge som filmernas hjältinna Katniss Everdeen genomförde.

The Hunger Games Exhibition Las Vegas
Skjut interaktiva pilar i The Hunger Games Exhibition i Las Vegas

Utställningen finns som sagt i hotellet MGM Grand och är öppet mellan 10:00-21:00. Priset för vuxna är 35 dollar och för barn 25 dollar, biljetter köper du online eller i biljettkassan i entrén.

Mer information finns på The Hunger Games Exhibitions hemsida.

Missa inte vår guide med gratissaker att göra i Las Vegas, den hittar du här.