fbpx

Ny discgolfbana i Boulder City

Boulder Creek Golf Club

Fyra mil sydöst om Las Vegas ligger den närliggande staden Boulder City. Staden är en stor del av Las Vegas historia, då staden grundades för att inhysa de arbetare som byggde Hoover Dam. Dessa arbetare tog sig till Las Vegas när man sökte efter nöjen, vilket gjorde att staden snabbt växte. Därför tycker vi att ett längre besök i Las Vegas bör inkludera en tripp till Boulder City.

Staden har ett flertal intressanta resmål varav de flesta handlar om Hoover Dam och dess byggnation. Det finns och ett flertal anläggningar för rekreation, bland annat två golfbanor. Nu har en av dessa investerat i en ny discgolfbana. Slarvigt uttryckt en golfbana för frisbee med andra ord. Det är golfbanan Boulder Creek Golf Club som har byggt till en discgolfbana på en av deras befintliga golfbanor. Eldorado Course är en bana på 24 hål och det längsta hålet är hela 335 meter långt. En runda discgolf kostar 10 dollar.

Boulder City Disc Golf
Ett av hålen på discgolfbanan

Golfklubben och discgolfbanan finns på följande adress:
1501 Veterans Memorial Dr, Boulder City, Nevada

Länk till discgolfbanans hemsida:
http://www.bouldercreekgc.com/

Läs mer om sport i Las Vegas här.