fbpx

Nya byggnader i Las Vegas år 2020

Las Vegas Convention Center

I en stad som ständigt byter skepnad så kan det vara svårt att hänga med, så vi listar nya byggnader i Las Vegas som kommer detta år.

Circa Las Vegas

Circa Las Vegas

Som vi har skrivit om tidigare så beräknas Circa Las Vegas öppna upp sina portar i år. Det är det första helt nya casinot i Downtown Las Vegas på 40 år. Med sina 777 stycken rum och 44 våningar kommer det att bli ett nytt landmärke i denna del av staden. Man kommer att stoltsera med den största sportsbooken i hela Las Vegas och ha Downtowns största poolområde. Hotellet beräknas öppna i december och kostar cirka 10 miljarder kronor att bygga.

Allegiant Stadium

Allegiant Stadium

När NFL-laget Raiders flyttar från Oakland till Las Vegas så blir den nya hemmaplanen Allegiant Stadium. Arenan byggs i detta nu och man räknar med att den är färdigbyggd i juli. Då har hela projektet kostat 18 miljarder kronor. För det får laget en arena som tar 65 000 stycken åskådare och ligger på gångavstånd från The Strip.

Downtown Grand Las Vegas

Downtown Grand Las Vegas

Hotellet genomgick en omfattande renovering 2013, och nu bygger man till 495 stycken rum i en helt ny byggnad. 405 st standardrum, 67 st studios, 20 st enrumslägenheter och tre sviter blir nytillskottet till hotellet. Allt som allt erbjuder hotellet Downtown Grand Las Vegas totalt 1100 stycken rum efter nybyggnationen.

Las Vegas Convention Center

Nya byggnader i Las Vegas

Stadens stora mässlokaler genomgår en stor expansion och renovering av befintliga ytor. 130 000 nya kvadratmeter kommer att tillkomma och nuvarande 300 000 kvadratmeter kommer att renoveras. Total kostnaden för ombyggnationen uppgår till hisnande 14 miljarder kronor.

Följ oss gärna på Twitter. Lämna gärna tips om nya byggnader i Las Vegas där.