fbpx

Backstreet Boys närmar sig sista spelningen i Vegas

I drygt två år har den amerikanska popgruppen Backstreet Boys hållit hus på Zappos TheatrePlanet Hollywood i Las Vegas, men nu närmar sig showen Backstreet Boys: Larger Than Life sitt slut när den sista spelningen går av stapeln lördagen 27 april. Totalt 80 stycken spelningar har det blivit och showen har varit en succé från första dagen, det är den Las Vegas-show som har haft flest antal besökare i snitt någonsin.

Anledningen till att framgångssagan får sitt slut för den här gången är att popgruppen ska ut på en världsturné efter att deras senaste album DNA hamnat på förstaplatser världen över. Man börjar i Europa, med bland annat spelningar i Göteborg och Stockholm, och åker över till Nordamerika i juli. Las Vegas finns inte med på platserna för turnén, men popgruppen har lite kryptiskt uttalat sig om att man lämnar Las Vegas tillfälligt vilket bäddar för en återkomst.